zaterdag 29 september 2018

Ronde van Noord

Rotterdam (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Het parcours neemt je mee over de mooie Bergelaan en Bergsingel, in het hartje van Rotterdam Noord. Er is nog meer te doen, de Ronde van Noord is een gezellige, sportieve feestdag. Je kunt je ook inschrijven voor de Family Run. De 5 km is een prestatieloop, de 10 km is een wedstrijd- en prestatieloop die ook meetelt in het Loxam Workx Stratenloopcircuit. En let op: de punten die je haalt in Noord tellen dubbel mee voor het circuit! De wedstrijdloop (10 km) heeft geldprijzen in 7 leeftijdscategorieŽn.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ronde van Noord.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Ronde van Noord.