woensdag 29 augustus 2018

Molenweiloop Heerjansdam

Heerjansdam, gemeente Zwijndrecht (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Molenweiloop Heerjansdam is inmiddels verlopen.

Op 29 augustus 2018 vindt de 38e editie van de Molenweiloop te Heerjansdam plaats. Een echte zomeravondklassieker. Het parcours voert als vanouds door de velden en het natuurgebied tussen Heerjansdam en Zwijndrecht, het Develgebied met de Kijfhoek. Op de wedstrijdafstand (10 km) zijn geldprijzen in 7 leeftijdscategorieŽn. De Molenweiloop is onderdeel van het Stratenloopcircuit, op alle afstanden scoor je punten voor het klassement. Als hardloopliefhebber moet je geproefd hebben aan deze midweekse loop. Zet je hem in je agenda?

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Molenweiloop Heerjansdam.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Molenweiloop Heerjansdam zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Molenweiloop Heerjansdam.