zondag 7 oktober 2018

Schollebosloop

Capelle aan den IJssel (ZH)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Schollebosloop is inmiddels verlopen.

We nodigen je van harte uit om ook dit jaar weer mee te doen aan de Schollebosloop Capelle, het jaarlijkse sportieve hardloopevenement voor jong en oud in de "Groenste Gemeente van Nederland". Op zondag 7 oktober 2018 (traditioneel de eerste zondag van oktober) beleeft dit prachtige loopevenement de 23e editie in successie. Om de dag compleet te maken, is er na je run een gezellig barbecue-feest!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Schollebosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Schollebosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Schollebosloop.