zondag 25 november 2018

Arnhemse Trappenloop

Arnhem (GE)

1 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


15% korting op Herzog compressiekousenkousen en -tubes met kortingscode OLFITHERZOG. De actiecode is geldig tot en met 30 november 2018 op www.olfit.nl.
Bedwing de 305 traptreden naar de top van de Arnhemse Skyline! Beklim samen met vrienden of collega's de 15 verdiepingen van Arnhems opmerkelijke, blauwe toren en geniet van een adembenemend uitzicht over de Gelderse hoofdstad.

De Trappenloop is uitdagend: > omdat er gestart wordt met een 340 meter lange, pittige aanloop. > omdat er 305 treden bedwongen moeten worden om boven te komen. > omdat je eenmaal boven, pas halverwege bent. Er is tijdregistratie, een herinnering en een ideŽel belang. Het is geen wedstrijd maar een funrun. Iedere inschrijving is een donatie van Ä 2,50 aan het Ronald McDonald Huis Arnhem!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Arnhemse Trappenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Hardlopen in Arnhem (GE).
Meer hardloopevenementen in Arnhem (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Arnhemse Trappenloop.