zondag 24 juni 2018

Halve Marathon van Roosendaal

Roosendaal (NB)

0,9 km - 1,8 km - 6,4 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Er is kleedruimte met douches beschikbaar bij het inschrijfbureau. Onderweg zijn diverse water/sportdrankposten (afhankelijk van de afstand)
Alle info is te vinden op onze website
Het parcours loopt dwars door het centrum van Roosendaal, enkele woonwijken en (de Halve Marathon) door het buitengebied. De aanwezigheid van heel veel enthousiast publiek en de muziekbandjes onderweg maakt het lopen in Roosendaal tot een ware beleving. De horeca-ambiance op de Oude Markt, waar start en finish zijn, maakt het plaatje compleet.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve Marathon van Roosendaal.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Halve Marathon van Roosendaal.