zaterdag 6 oktober 2018

Westerkwartier Marathon Estafette

Leek (GR)

5 km - 10 km - halve marathon - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Westerkwartier Marathon Estafette voert je langs de gemeentehuizen van de vier gemeenten die vanaf 2019 de nieuwe gemeente Westerkwartier vormen. De marathon kan individueel gelopen worden, of met een team van 2-5 lopers in estafettevorm (recreanten- of bedrijventeam). Ook is vanaf elke hoofdplaats een start voor een kortere etappe. Tussen de startlocaties is gratis pendelbusvervoer.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Westerkwartier Marathon Estafette.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hardlopen in Leek (GR).
Meer hardloopevenementen in Leek (GR).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Westerkwartier Marathon Estafette.