donderdag 31 mei 2018

De FBK Dubbele Mijl

Hengelo (OV)

3,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement De FBK Dubbele Mijl is inmiddels verlopen.

De FBK Dubbele mijl (3218,69 meter) is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd in het FBK weekend. De FBK Dubbele mijl van Hengelo is een hardloopwedstrijd en wordt in 2018 voor de 35ste keer georganiseerd. De wedstrijd start in het Fanny Blankers-Koen Stadion om vanaf daar 3,2 kilometer hard te lopen naar het centrum van Hengelo.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De FBK Dubbele Mijl .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement De FBK Dubbele Mijl zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Hengelo (OV).
Meer hardloopevenementen in Hengelo (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De FBK Dubbele Mijl .