zondag 8 april 2018

Polderloop 2018

Eemnes (UT)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Polderloop 2018 is inmiddels verlopen.

43e Eemnesser Polderloop op 8 april a.s.

Op zondag 8 april a.s. organiseert de KPJ-Eemnes de 43e Polderloop . Deze loop kent een prestatieloop over 5, 10 en 15 km. Daarnaast is er een recreatieloop over 5 km. Inschrijven kan die dag vanaf 12.00 uur op De Deel, Wakkerendijk 162 in Eemnes. De loop start om 13.00 uur op de Jonge Jaapenweg in de polder. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 Euro en iedereen vanaf 13 jaar betaalt 8 Euro. De prijsuitreiking is om 15.00 uur op De Deel.

Het inschrijfgeld en een deel van de baropbrengst zijn bestemd voor de aankoop van een dieselpomp in Friersdale in Zuid-Afrika. Met die pomp kan water uit de Oranjerivier gepompt worden naar huizen en een school in Friersdale.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Polderloop 2018.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Polderloop 2018 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Eemnes (UT).
Meer hardloopevenementen in Eemnes (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Polderloop 2018.