vrijdag 25 mei 2018

GlobalRize Contour Loop

Oldebroek (GE)

0,8 km - 2 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement GlobalRize Contour Loop is inmiddels verlopen.

Op vrijdag 25 mei 2018 is het zover! Dan gaat de GlobalRize Contour Loop van start. Tijdens deze tocht wandelen en lopen de deelnemers in de prachtige omgeving van Oldebroek. Het goede doel van deze loop is GlobalRize. Het is geschikt voor iedere loper en belooft een geweldig evenement te worden.

Het doel van de run
De GlobalRize Contour Loop wordt georganiseerd door GlobalRize en Contour, waarbij het doel is het vergaren van naamsbekendheid en het krijgen van financiŽle middelen. Wandelaars en hardlopers lopen zo niet alleen voor zichzelf maar steunen gelijk deze stichting.

Wandeltochten
De wandeltocht bestaat uit twee afstanden, 10 km en een halve marathon (21 kilometer). Het belooft een prachtige dag te worden waarbij er op de nodige plekken een rustpauze te nemen is.

Hardlopen
De run heeft twee afstanden voor kinderen (0,8 en 2 km) en voor volwassenen zijn de afstanden 5 km, 10 km en een halve marathon. De start en de finish zijn bij het sport- en gezondheidscentrum Contour in Oldebroek (Van Sytzamalaan 11, 8096 AR Oldebroek).

Wacht niet te lang met inschrijven.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement GlobalRize Contour Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement GlobalRize Contour Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement GlobalRize Contour Loop.