zondag 7 oktober 2018

Rondje Bergen

Bergen (NH)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Rondje Bergen is een hardloopwedstrijd die elk jaar op de eerste zondag van oktober wordt gehouden in het gezellige Bergen. De afstanden waarvoor kan worden ingeschreven zijn de 1000 en 2000 meter (jeugdloop), de 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijl.
Het parcours loopt gedeeltelijk over verharde paden en gedeeltelijk over onverharde (afhankelijk van de afstand) en geheel door het prachtige dorp Bergen en het omliggende bos- en duingebied.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rondje Bergen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hardlopen in Bergen (NH).
Meer hardloopevenementen in Bergen (NH).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Rondje Bergen.