zondag 4 maart 2018

7km orientering-trailrun

Harderwijk (GE)

7 km
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Met de oriŽntering-trailrun brengt OLV MINOR twee sporten met oog voor de natuur samen: trailrunning en oriŽnteringslopen.

OriŽnteringslopen is een uitdagende sport: het doel is om een route langs controleposten zo snel mogelijk af te leggen. Je kiest je eigen weg met behulp van een kaart en een kompas en hierbij mag je dwars door het terrein; dus van de paden af!

De oriŽntering-trailrun is geschikt voor: hardlopers, trailrunners, adventure racers, wandelaars, maar ook voor jeugd of volwassenen die willen starten met een sport en zin hebben in een uitdaging. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de oriŽnteringsloopsport!

Mocht je nog geen kompas en/of elektronische tijdregistratie chip (Sport Ident = SI) hebben, dan kun je deze Š Ä 1,- huren bij onze organisatie.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 7km orientering-trailrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Er zijn een trainingsschema's beschikbaar voor het evenement 7km orientering-trailrun.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 7km orientering-trailrun.