zondag 17 juni 2018

MHB Overbetuweloop

Elst, gemeente Overbetuwe (GE)

0,5 km - 1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MHB Overbetuweloop is inmiddels verlopen.

5km en 10km gecertificeerd! Snel en vlak parcours.

De inschrijving voor de MHB Overbetuweloop is geopend. Dit hardloopevenement in Elst vindt dit jaar plaats op zondag 17 juni 2018. De Overbetuweloop kent vier afstanden: volwassenen kunnen meedoen aan de 5 kilometer en 10 kilometer, voor de jeugd zijn er Kidsruns over 500 meter en 1 kilometer. Inschrijven kan via www.overbetuweloop.nl/inschrijven. Wegens groot succes is er dit jaar wederom de Vader-Kind loop over een afstand van 500 meter. Loop samen met je vader de Vader-Kind loop, want het is op 17 juni vaderdag. Een mooier vaderdagcadeau is er niet.
De Overbetuweloop is vanwege het gecertificeerde parcours zowel geschikt voor recreanten als voor prestatielopers.

Alle deelnemers aan de Kidsrun krijgen gratis een medaille. Volwassenen kunnen bij hun inschrijving aangeven of ze een speciale herinneringsmedaille willen bestellen. Deze speciaal ontworpen medaille is de kroon op de geleverde prestatie van de hardlopers.
Voorinschrijven voor de Overbetuweloop is nog mogelijk tot en met vrijdag 15 juni 2018.

Loop-samen-met-je-Vaderdagloop
We hopen dat sportieve kinderen van 4-7 jaar hun vader kunnen overhalen met hen mee te doen aan de 500 meter. Ook dit jaar kent dit onderdeel van de Kidsrun de speciale Loop-samen-met-je Vaderdagloop. Want samen lopen betekent samen plezier maken! Na afloop is er voor vader en kind een leuke herinnering. Vaders die meelopen met de Kidsrun, hoeven zich hier niet apart voor in te schrijven. Uiteraard mag in plaats van de vader ook moeder, opa of oma meelopen.

Nieuw parcours 10 km door Park Lingezegen
De start en finish van alle afstanden zijn op het sfeervolle dorpsplein voor het gemeentehuis in Elst. De parcoursen van de 5 en 10 km bestaan uit één volle ronde. Dit jaar genieten de lopers van de 10 km van een nieuwe route. De route voert via de Dorpsstraat van Elst naar het buitengebied en langs het riviertje de Linge en loopt door het prachtig aangelegde Landerij de Park, onderdeel van Park Lingezegen. De lopers komen tweemaal langs horecagelegenheid ‘DROOM de Landerij’. Voor de toeschouwers een mooie kans om hier na het aanmoedigen tevens te genieten van een kop koffie. Het gecertificeerde parcours is vlak, geasfalteerd en volledig verkeersvrij. De Kidsruns over 500 meter bestaat uit een volle ronde door het centrum van Elst. De Kidsrun over 1.000 meter bestaat uit twee ronden van 500 meter.

Kijk voor het wedstrijdprogramma en de parcoursen op de website van de Overbetuweloop: www.overbetuweloop.nl. Like ons op www.facebook.com/deoverbetuweloop


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MHB Overbetuweloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MHB Overbetuweloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.