zondag 18 november 2018

De Ronde Venenmarathon

Abcoude (UT)

10 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Na het grote succes van de 1e editie in 2017, nu op veler verzoek de 2018 editie. Het parcour loopt door de gehele Gemeente De Ronde Venen en doet de verschillende dorpen aan, waardoor het een bijzonder looptraject is. Tel daarbij op de doorgang door Botshol en er is een verhard en onverhard gedeelte, wat vooral in 2017 de lopers versteld deed staan.
Er is ook een duo-marathon (loper/fietser) die om-en-om lopen en fietsen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Ronde Venenmarathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hardlopen in Abcoude (UT).
Meer hardloopevenementen in Abcoude (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Ronde Venenmarathon.