zondag 24 juni 2018

Bentwoudrun

Boskoop (ZH)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Bentwoudrun is inmiddels verlopen.

De BentwoudRun is een prestatieloop door het mooie Bentwoud. Dit nieuwe natuurgebied ligt midden in het Groene Hart en is een perfecte trainingslocatie voor verschillende hardloopgroepen. In deze tweede editie van de Bentwoudrun kunnen kinderen meedoen aan een kidsrun over twee afstanden. Daarnaast kun je kiezen uit de 5 en 10 kilometer of 10 EM.

De organisatie is in handen van de Boskoopse atletiekvereniging AV'47. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze run en op je eigen niveau te presteren.

Hou de website www.bentwoudrun.nl in de gaten voor meer informatie.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bentwoudrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Bentwoudrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Boskoop (ZH).
Meer hardloopevenementen in Boskoop (ZH).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Bentwoudrun.