zondag 25 maart 2018

Ronde van Meteren

Meteren, gemeente Geldermalsen (GE)

6,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Ronde van Meteren is inmiddels verlopen.

De Ronde van Meteren is een hardloopevenement om geld in te zamelen voor de Samenloop voor Hoop (KWF). Inschrijfgeld bedraagt bij inschrijven voor 5 maart 10,00 Op de dag zelf 12,50. Het startnummer is tevens een lotnummer voor een verloting. Je kunt kiezen uit 6,5 km (2 rondes) of 10 km (3 rondes)

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ronde van Meteren.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Ronde van Meteren zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Ronde van Meteren.