zondag 23 september 2018

Dirty Monkey Run

Gramsbergen, gemeente Hardenberg (OV)

2,5 km - 7,5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Dirty Monkey Run is inmiddels verlopen.

De DMR zal opnieuw een laagdrempelig eendaags evenement zijn waaraan door een brede groep sporters/liefhebbers mee gedaan zal kunnen worden. Door jong en oud en waarbij deelname belangrijker is dan winnen. Het gaat weer om sportief bezig zijn, om gezelligheid en vooral om plezier te hebben. De opzet is dusdanig dat het festijn geschikt is voor individuelen, voor kinderen, voor ouders, voor groepen, voor getrainde en ongetrainde deelnemers, voor groepen/teams van verenigingen, organisaties in teamverband.

Aftermovie > https://www.youtube.com/watch?v=znI6LI1B8jo&t=2s

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Dirty Monkey Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Dirty Monkey Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Dirty Monkey Run.