zondag 18 maart 2018

5 tot 50 van krimpen

Krimpen aan den IJssel (ZH)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km - 25 km - 30 km - 35 km - 40 km - 45 km - 50 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
voor de 2e keer organiseert av-MTK de 5tot50. In een schitterend natuurrijk rondje van 5 km, kiest de loper zijn afstand. Verzorging onderweg iedere 5 kilometer, met water, sportdrank, eierkoeken etcetera. Kleedkamers met douches beschikbaar. Prijs 5 tot 10, afhankelijk van afstand. Onderdeel Ultra- en MarathonCup. Electronische tijdsregistratie en medaille voor ieder. Ook kinderloop van 2 km.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 5 tot 50 van krimpen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement 5 tot 50 van krimpen.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 5 tot 50 van krimpen.