zaterdag 31 maart 2018

Bedrijvenloop Franeker

Franeker, gemeente Franekeradeel (FR)

5,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Bedrijvenloop Franeker is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 31 maart 2018 wordt in Franeker een eenmalig en uniek loopevenement (5.5 km) georganiseerd op en om het bedrijventerrein van Kie voor bedrijven die zich vestigen in en rondom Franeker.

Doe samen met je collega’s mee aan de Bedrijvenloop! Gewoon gezellig samenlopen met collega’s of samen strijden voor de titel ‘’Snelst lopend bedrijf Franeker 2018’’.

Vorm namens jouw bedrijf een team van 3-5 personen en loop mee! Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 19 maart via bedrijvenloopfraneker@gmail.com
Inschrijfgeld per bedrijventeam: €150,- (tweede team €100,-)

Meedoen aan de bedrijvenloop is natuurlijk fantastisch, maar daarbij komt dat deze loop niet zonder reden georganiseerd wordt, met de loop wordt namelijk geld ingezameld voor de Muskathlon waaraan de initiatiefnemer van deze loop (Nynke de Jong) in oktober 2018 zal deelnemen.

Een Muskathlon is een ultieme uitdaging op een extreme locatie om maximale fondsen te werven om extreme armoede tegen te gaan.
• De ultieme uitdaging op een extreme locatie: dat is 42 kilometer hardlopen op het eiland Sumba in Indonesië, een gebied waar extreme armoede heerst. Dit is wat ik ga doen in oktober 2018.
• De maximale fondsen: dat is het sponsorbedrag van €10.000,- wat ik voor mijn deelname moet inzamelen. Dit sponsorgeld komt ten goede aan Compassion, een kind-hulporganisatie die zich wereldwijd inzet om kinderen van armoede te bevrijden.
De organisatie heeft in 25 landen projecten, waarin zij kinderen o.a. voorzien van onderwijs, voeding en (medische)zorg.

Het gehele inschrijfgeld komt ten goede aan het hierboven genoemde doel.


Meer info: www.facebook.com/BedrijvenloopFraneker > info


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bedrijvenloop Franeker .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Bedrijvenloop Franeker zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.