zondag 8 april 2018

De Dijkloop

Koedijk, gemeente Alkmaar (NH)

0,6 km - 1,5 km - 5,5 km - 10,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement De Dijkloop is inmiddels verlopen.

Na een succesvolle tweede editie gaan we het in 2018 gewoon weer doen! Dit keer zal het deelnemersveld ook wat groter zijn wat ten goede komt van de onderlinge strijd. De Dijkloop, een prachtig parcours over de Dijk, door polder en natuurgebieden en met de start en finish in de gezellige dorpskern.


De Dijkloop in Koedijk is een hardloopwedstrijd voor recreanten in elke leeftijdscategorie. Deelnemers kunnen kiezen uit meerdere afstanden, de kidsruns (600 meter en 1,5 km), een zeer snelle 5,5 kilometer en natuurlijk de Kwart Marathon. De Dijkloop wordt in 2018 voor de derde keer georganiseerd op de tweede zondag in april. Het parcours voor de kidsruns en 5,5 kilometer zal worden uitgezet in Koedijk en voor de Kwart Marathon naar recreatiegebied Geestmerambacht en weer terug naar Koedijk.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Dijkloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement De Dijkloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.