zaterdag 26 mei 2018

Rondje Sprundel

Sprundel, gemeente Rucphen (NB)

0,7 km - 1,4 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rondje Sprundel is inmiddels verlopen.

Rondje Sprundel wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag in mei en is een loopevenement voor iedereen: jong en oud, beginners, trimmers en wedstrijdatleten. Er zijn drie onderdelen: (1) Jeugdlopen van 720 en 1440 meter in de dorpskern van Sprundel (aanvang 15.30 uur). (2) 5 km recreatieloop voor senioren (aanvang 16.00 uur). (3) 10 km wedstrijdloop voor senioren (aanvang 16.00 uur). De 5 en 10 km lopen gaan over unieke parcoursen door het buitengebied van Sprundel. De jeugdlopen zijn gratis. Voor de lopen is voorinschrijving mogelijk via www.rondjesprundel.nl. Na-inschrijving kan op de wedstrijddag zelf vanaf 14.30 uur tot 20 minuten voor de start in de kantine van S.V. Sprundel, Hertogstraat 53, 4714 BW te Sprundel. Omkleden en douchen kan in de kleedkamers van S.V. Sprundel. Programma en parkoersen zijn te bekijken op www.rondjesprundel.nl.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rondje Sprundel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rondje Sprundel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.