zondag 10 juni 2018

Wateringse Veld Loopfestijn

Den Haag (ZH)

0,5 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Wateringse Veld Loopfestijn is inmiddels verlopen.

Onder het motto; Ren mee met het Wateringse Veld Loopfestijn en ga sportief de zomer van 2018 in. Wordt in de Haagse wijk Wateringse Veld, onderdeel van het stadsdeel Escamp. Op zondag 10 juni 2018 alweer de 8e editie van het hardloopevenement het Wateringse Veld Loopfestijn gelopen gehouden. Met de 500 meter, de 2,5 - 5 - 10 km. Het Parcours wordt weer uitgezet in de wijk Wateringse Veld, en opnieuw worden de randgemeenten aangedaan. Hierdoor kan er tijdens het hardlopen heerlijk genoten worden van de omgeving en de natuur in het Westland. Het parcours voor de 5 km en 10 km Wateringse Veld Loopfestijn is volledig verhard, veilig en verkeersvrij parcours ingericht. Het parcours is voorzien van parcoursposten & parcourscoŲrdinatoren. Het Parcours wordt weer uitgezet in de wijk Wateringse Veld, en opnieuw worden de randgemeenten Rijswijk, Wateringen aangedaan. Het goede doel is; Het Inloophuis Haaglanden en is een ontmoetingsplek voor kankerpatiŽnten en hun familie. De gasten kunnen hier een luisterend oor vinden of contact leggen met lotgenoten.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Wateringse Veld Loopfestijn.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Wateringse Veld Loopfestijn zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Den Haag (ZH).
Meer hardloopevenementen in Den Haag (ZH).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Wateringse Veld Loopfestijn.