zaterdag 3 februari 2018

Heinenoordtunnelloop

Oud-Beijerland (ZH)

12,5 km - 25 km
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Zaterdag 3 februari organiseert A.V. Spirit weer de Heinenoordtunnelloop. Een hardloopevenement over 25 km, ideaal als voorbereiding op de Rotterdam Marathon. Dit jaar hebben we ook een tweede afstand voor de mensen voor wie 25 km toch echt te ver is. De tweede afstand is 12,5 km en gaat door het prachtige Hoeksche Waardse landschap. Aanvang van beide afstanden is 12.00 uur vanaf het terrein van AV Spirit. Online inschrijven kan tot en met 2 februari en levert tevens een mooie korting op het inschrijfgeld op.
Inschrijfkosten:
25 km 10,00 (voorinschrijving 7,50)
12,5 km 5,00 (voorinschrijving 3,75)

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Heinenoordtunnelloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Er zijn een trainingsschema's beschikbaar voor het evenement Heinenoordtunnelloop.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Heinenoordtunnelloop.