zaterdag 20 januari 2018

De Zwolsche trailrun

Zwolle (OV)

7 km - 14 km
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Op 20 januari 2018 is het zover: de eerste en enige Marit en Mariska rennen voor Kenia trail-run!

Vanaf de Zwolsche Roei- en Zeilvereniging zal de route rechtstreeks door het Westerveldse Bos gaan, waarbij we een gemarkeerde route van ongeveer 7 en 14 kilometer met drinkposten zullen uitzetten.

Deelname aan de run is gratis, maar een donatie voor het project Football for Water van Unicef is natuurlijk meer dan welkom! Er zal deze dag een pot aanwezig zijn voor contante donaties, zorg dus in geval van contante donaties voor gepast geld ;)

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Zwolsche trailrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement De Zwolsche trailrun.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Zwolsche trailrun.