vrijdag 1 juni 2018

Adelantelanteloop

Hoensbroek, gemeente Heerlen (LI)

3 km - 6 km - 9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Adelantelanteloop is inmiddels verlopen.

Op het terrein van Revalidatiecentrum ADELANTE aan de Zandbergsweg 111 in Hoensbroek wordt een gezellige hardloopwedstrijd georganiseerd. Het hele gezin kan meedoen!

Dit jaar zijn jeugdlopen aan het programma toegevoegd. Alle kinderen tot 17 jaar mogen gratis meedoen.
Op het programma staat om 18.15 uur een rondje van 200 meter voor de allerkleinsten t/m 6 jaar; de jeugd van 7 t/m 10 jaar mag om 18.15 uur dit rondje twee keer rennen en tieners van 11 t/m 14 jaar mogen om 18.45 uur een ronde van 1500 meter op het hoofdparcours afleggen.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Adelantelanteloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Adelantelanteloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Adelantelanteloop.