zondag 16 september 2018

Scania Meppel City Run

Meppel (DR)

1 km - 2 km - 6,4 km - 12,8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Scania Meppel City Run is inmiddels verlopen.

Meppel City Run: de mooiste city run van Drenthe!

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel, daarnaast wordt er voor de G-runners een parcours van 1km uitgezet en voor de jeugdige hardlopers is er een sponsorloop voor een goed doel over een parcours van 1km en 2km.
Het evenement wordt in 2018 voor de 7e keer georganiseerd en heeft een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel.
De loop vindt dit jaar plaats op 16 september. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een Business team.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Scania Meppel City Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Scania Meppel City Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Meppel (DR).
Meer hardloopevenementen in Meppel (DR).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Scania Meppel City Run.