zondag 22 april 2018

Lopen doet Hopen estafette marathon

Zoetermeer (ZH)

halve marathon - marathon
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Lopen doet Hopen estafette marathon is inmiddels verlopen.

Samen met je loopmaatjes een marathon in estafette vorm volbrengen? Dit is je kans. De 5e editie van Lopen doet Hopen estafette marathon staat garant voor een goede organisatie en een gezellige sfeer. Uitgebreide info vind je op www.lopendoethopenzoetermeer.nl.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Lopen doet Hopen estafette marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Lopen doet Hopen estafette marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Lopen doet Hopen estafette marathon.