zaterdag 27 januari 2018

Rixax KidneyRun at Night

Almere-Haven, gemeente Almere (FL)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De Rixax KidneyRun@Night is een gezellige, sfeervolle avondloop door Almere Haven. Er is een KidsRun van 1 en 2 kilometer, terwijl volwassenen 5 of 10 kilometer kunnen lopen. Over de donkere dijk (sfeervol verlicht met duizenden lampjes) en door de gezellige woonwijken van Almere Haven.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rixax KidneyRun at Night.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Rixax KidneyRun at Night.