maandag 15 januari 2018

MIND Blue Monday Run - Nieuwegein

Nieuwegein (UT)

2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Nieuwegein is inmiddels verlopen.

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseer ik, Anita Geijtenbeek, de MIND Blue Monday Run in Nieuwegein/IJsselstein.Het is geen officile wedstrijdloop, maar een sponsorloop voor MIND Blue. De afstand van 1 rondje is ongeveer 2 2,5 km, die je zo vaak kunt lopen als je wilt. Daag jezelf uit!

Wie loopt deze maandag met mij mee en wil zelf ervaren wat lopen voor je doet.

Ik ben Anita Geijtenbeek, hardlooptrainer, runningtherapeut, instructeur Sportrusten en Integraal leefstijlcoach. Hardlopen is mijn passie. Het hardlopen heeft mij geholpen om in stressvolle periodes te ontspannen en overeind te blijven. Ik vind het leuk en uitdagend om mensen te motiveren en letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Leren ontspannen door het hardlopen staat bij mij voorop. Ook het plezier hebben in het hardlopen, en het plezier behouden vind ik belangrijk. Presteren vind ik minder belangrijk omdat we vaak toch al te veel en te hard willen.

Maar ik zal je iedere keer wel uitdagen om net even een stapje meer te doen of je juist afremmen als je te snel gaat. Want alleen door gedoseerd te trainen ga je stapje voor je stapje echt vooruit. Je krijgt meer conditie en zult je daardoor ook lekkerder in je vel gaan voelen.

Wacht niet langer en doe mee! Ervaar zelf het heerlijke en bevrijdende gevoel van een fijne training in de buitenlucht.

Praktische info
- Locatie: Skipiste Nedereindse Plas Nieuwegein
- Tijdstip: 10:00 11:00
- Ronde van +/- 2 2,5 km die je zo vaak als je wilt kunt lopen

Met jouw bijdrage (door mee te lopen of te doneren) steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel.

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor 200,- kan een persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

Doe je mee? Meld je dan aan via: https://www.doemeemetmind.nl/project/mind-blue-monday-run-nieuwegein

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Nieuwegein.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Nieuwegein zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.