maandag 15 januari 2018

MIND Blue Monday Run - Vinkeveen

Vinkeveen, gemeente De Ronde Venen (UT)

1 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Vinkeveen is inmiddels verlopen.

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseer ik, Jonnie Ploeg van Runningtherapie De Ronde Venen, de MIND Blue Monday Run in Abcoude/Vinkeveen. Het is geen officiële wedstrijdloop, maar een sponsorloop voor MIND Blue. De afstand van 1 rondje varieert van 1 tot 5 km. We maken er samen een inspirerende, motiverende en vooral leuke loop van!

Wie loopt deze maandag met mij mee en neemt de sprong?

Ik weet zelf hoe het is om depressief te zijn en ’s ochtends wakker te worden met een gevoel van: ‘Waar doe ik het allemaal voor?’

Hardlopen heeft mij, keer op keer, weer in beweging gezet en langzaam kwam mijn gevoel van eigenwaarde weer terug.

Depressief zijn maakt eenzaam en het is moeilijk aan vrienden uit te leggen. Depressief zijn maakt je slachtoffer, moedeloos, maar vooral: Je komt niet meer vooruit en weet niet hoe je jezelf er weer uit kunt halen.

Door met een Runningcoach te gaan hardlopen zet je jezelf, stap voor stap, letterlijk weer in beweging. Runningtherapie kan je helpen om jezelf te bevrijden van de somberheid en stress en durf je de toekomst weer aan te kijken.

Op deze Blue Monday lopen we samen op en zorg ik dat je een indruk krijgt van wat het met je doet om een rondje te gaan rennen. Het gaat hierbij niet om de prestatie, maar om de beleving en het simpele feit dat je in beweging komt, juist als de lucht fris, koud en misschien wel nat is. Zo maken we samen van deze Blue Monday een klein feestje. Kun je (nog) niet rennen? Geen probleem, dan zetten we er een flinke pas in.

Praktisch:

Je bent welkom van 10.00-13.00, het startpunt is het prachtige Koffiehuis De Goede Morgen, op de camping ‘De Tachtig Morgen’, Vinkenkade 75, 3645 AP, Vinkeveen. Er staat heerlijke koffie en zelfgemaakte taart voor je klaar!

Met jouw bijdrage (door mee te lopen of te doneren) steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel.

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor € 200,- kan een persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

Doe je mee? Meld je aan via: https://www.doemeemetmind.nl/project/mind-blue-monday-run-vinkeveen

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Vinkeveen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Vinkeveen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.