zondag 27 mei 2018

Ron for Run Maasvalleiloop

Maastricht (LI)

1 km - 5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Ron for Run Maasvalleiloop is inmiddels verlopen.

Na de geslaagde eerste Ron for Run Maasvalleiloop 2017 zijn wij zeer verheugd te kunnen mededelen dat wij ook in 2018 een tweede editie zullen gaan organiseren.
Wederom met als hoofdsponsor Ron for Run waar wij uiteraard wederom erg trots en blij mee zijn!
De datum is al bekend: zondag 27 mei 2018
Reserveer deze vast in uw agenda. Meer informatie volgt nog. Kijk op onze website voor het laatste nieuws over de Ron for Run Maasvalleiloop. Zodra de routes bepaald zijn zal de mogelijkheid tot inschrijven geactiveerd worden.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ron for Run Maasvalleiloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Ron for Run Maasvalleiloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Ron for Run Maasvalleiloop.