maandag 15 januari 2018

MIND Blue Monday Run

Amersfoort (UT)

2 km - 4 km - 6 km - 8 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run is inmiddels verlopen.

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseer ik, Huub van Amersfoort, de MIND Blue Monday Run in Amersfoort. Het is geen officiŽle wedstrijdloop, maar een sponsorloop voor MIND Blue. De afstand van 1 rondje is ongeveer 3 km, die je zo vaak kunt lopen als je wilt. Daag jezelf uit!

Wie loopt deze maandag met mij mee?

Ik ben Huub van Amersfoort, gepassioneerd hardloper, hardlooptrainer, runningtherapeut, maar bovenal gewoon mens. Hardlopen is voor mij een bijna dagelijkse bron van inspiratie! Het is een manier om jezelf doelen te stellen en hiernaar toe te werken, je lijf te ervaren, buiten te zijn, de zon, de kou of de regen te ervaren, anderen te ontmoeten en te delen dat je als loper je eigen weg gaat, maar er ook voor anderen kunt zijn en anderen (soms) ook nodig hebt. Tijdens het lopen leer je je beweegredenen;) en emoties kennen; van blijdschap en verwondering als je onderweg mooie uitzichten of inzichten tegen komt, tot verdriet of teleurstelling bij een blessure of als het je even tegen zit en je de motivatie niet kunt vinden. Bovenal kun je stellen dat hardlopen iets met je doet. Het brengt je Lichaam en Mind in beweging! En daarmee geeft het jou de mogelijkheid om je eigen kracht te ervaren en te ontdekken.

Deze ervaring wil ik graag met jou delen op de meest troosteloze dag van het jaar. Ik weet zeker dat als jij de stoute schoenen aantrekt om naar hier te komen, dat je geÔnspireerd weer thuis komt!

Praktische info:
- Locatie: Amersfoort, route en exacte locatie volgen zsm
- Tijdstip: 19:30 - 20:00
- Ronde van +/- 2 a 3 km. die je zo vaak als je wilt kunt lopen. Daag jezelf uit ;)

Met jouw bijdrage (door mee te lopen of te doneren) steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel.

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor Ä 200,- kan een persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

Doe je mee? Ga dan naar https://www.doemeemetmind.nl/project/mind-blue-monday-run-amersfoort en maak je eigen pagina aan!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.