maandag 15 januari 2018

MIND Blue Monday Run - Blauwestad

Groningen (GR)

10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Blauwestad is inmiddels verlopen.

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseer ik, Koploper Stefan Wendel, de MIND Blue Monday Run om het Oldambtmeer bij Blauwestad. Het is geen officiŽle wedstrijdloop, maar een sponsorloop voor MIND Blue. Je kunt meedoen aan twee afstanden: 10 km en 21 km.

Wie loopt deze maandag met mij mee?

Hartje winter langs misschien wel een bevroren meer en een ijskoude wind 10 of 21 km koplopen op deze meest sombere dag van het jaar. Om op deze manier aandacht te vragen voor de dodelijke ziekte depressie. En natuurlijk donaties voor betere hulp.

Waar doe je het voor?
Met jouw actie steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en doorontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel.

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor Ä 200,- kan 1 persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

Doe je mee? Ga naar https://www.doemeemetmind.nl/project/blue-monday-run en maak je eigen actiepagina aan

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Blauwestad .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Blauwestad zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Blauwestad .