maandag 15 januari 2018

MIND Blue Monday Run - Blauwestad

Groningen (GR)

10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Blauwestad is inmiddels verlopen.

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseer ik, Koploper Stefan Wendel, de MIND Blue Monday Run om het Oldambtmeer bij Blauwestad. Het is geen officiŽle wedstrijdloop, maar een sponsorloop voor MIND Blue. Je kunt meedoen aan twee afstanden: 10 km en 21 km.

Wie loopt deze maandag met mij mee?

Hartje winter langs misschien wel een bevroren meer en een ijskoude wind 10 of 21 km koplopen op deze meest sombere dag van het jaar. Om op deze manier aandacht te vragen voor de dodelijke ziekte depressie. En natuurlijk donaties voor betere hulp.

Waar doe je het voor?
Met jouw actie steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en doorontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel.

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor Ä 200,- kan 1 persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

Doe je mee? Ga naar https://www.doemeemetmind.nl/project/blue-monday-run en maak je eigen actiepagina aan

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Blauwestad .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Blauwestad zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.