zaterdag 20 januari 2018

Zuurbergcross

Holten, gemeente Rijssen-Holten (OV)

1,5 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Nieuw uitdagend en heuvelachtig parcours over de Zuurberg. Loop maakt tevens deel uit van het SNS crosscircuit. Ondergrond voornamelijk zandwegen en bospaden maar ook een paar stroken met klinkers, dus niet geschikt om op spikes te lopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zuurbergcross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Zuurbergcross.