zondag 21 januari 2018

Cirkelboscross

Almere (FL)

1 km - 2 km - 3 km - 6 km - 9 km
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Cirkelboscross is inmiddels verlopen.

De Cirkelboscross is een cross door -de naam zegt het al- het mooie Cirkelbos langs de kronkelende beek in Almere Hout. Dit is de derde wedstrijd van de CrossCup Almere, maar er kan ook alleen aan deze wedstrijd deelgenomen worden. De jeugd loopt 1 of 2 km (afhankelijk van de leeftijd). Volwassenen kiezen tussen (ongeveer) 3, 6 of 9km.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Cirkelboscross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Cirkelboscross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Almere (FL).
Meer hardloopevenementen in Almere (FL).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Cirkelboscross.