zondag 7 oktober 2018

Hoge Veluwe Loop

Hoenderloo, gemeente Ede (GE)

5 km - 10 km - 15 km - halve marathon - 28 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hoge Veluwe Loop is inmiddels verlopen.

De Hoge Veluwe Loop vindt plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
De routes van de 5 km, 10 km en de halve marathon lopen, over verharde wegen, dwars door de bossen en over de uitgestrekte heidevelden. Geniet van de schitterende herfstkleuren in het grootste actief beheerde natuurgebied van Nederland en van de andere activiteiten in het Park. De 15 km en 28 km zijn trails die over onverharde paden gaan! Daarnaast is er nog een jeugdloop voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De afstanden voor de kinderen varieert van 500 meter t/m 1500 meter.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hoge Veluwe Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hoge Veluwe Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hoge Veluwe Loop.