zondag 28 oktober 2018

Athlos Bosloop Competitie

Harderwijk (GE)

1 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De Athlos Bosloop Competitie wordt gehouden op de laatste zondagen van de maanden oktober t/m maart van ieder jaar. Het parcours begint en eindigt op het prachtige atletiekcomplex De Strokel en loopt volledig door het aangrenzende Harderwijkse bos.

Het is een loop voor iedereen: kinderen, beginners, gevorderden of wedstrijdatleten. Ideaal om te meten hoe het met de conditie zit omdat elke maand het parcours en de afstanden gelijk zijn. De wedstrijden kunnen afzonderlijk worden gelopen, maar competitie is er ook in de vorm van punten die elke deelnemer verdient als zij/hij meedoet. Aan het einde blijkt wie bij tenminste 5 wedstrijden de meeste punten heeft en een prijs heeft gewonnen. Dat is overigens niet altijd de snelste maar veelal de meest constante atlete of atleet.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Athlos Bosloop Competitie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Athlos Bosloop Competitie.