zondag 28 januari 2018

Athlos Bosloop Competitie

Harderwijk (GE)

1 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Athlos Bosloop Competitie is inmiddels verlopen.

De Athlos Bosloop Competitie wordt gehouden op de laatste zondagen van de maanden oktober t/m maart van ieder jaar. Het parcours begint en eindigt op het prachtige atletiekcomplex De Strokel en loopt volledig door het aangrenzende Harderwijkse bos.

Het is een loop voor iedereen: kinderen, beginners, gevorderden of wedstrijdatleten. Ideaal om te meten hoe het met de conditie zit omdat elke maand het parcours en de afstanden gelijk zijn. De wedstrijden kunnen afzonderlijk worden gelopen, maar competitie is er ook in de vorm van punten die elke deelnemer verdient als zij/hij meedoet. Aan het einde blijkt wie bij tenminste 5 wedstrijden de meeste punten heeft en een prijs heeft gewonnen. Dat is overigens niet altijd de snelste maar veelal de meest constante atlete of atleet.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Athlos Bosloop Competitie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Athlos Bosloop Competitie zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.