maandag 27 augustus 2018

Meijeloop

Bodegraven (ZH)

2 km - 6,5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Al meer dan 50 jaar organiseren wij op de laatste maandagavond van augustus een leuke prestatieloop door het prachtige stiltegebied langs het riviertje De Meije, een kinderloop van 2 km en voor de volwassenen een loop van 6,5 km en één van 15 km. We hopen ook jou te verwelkomen in De Meije op deze gezellige en in ontspannen sfeer verlopende hardloopwedstrijd.
Vanaf 18.30u inschrijven bij De Hollandse Boerderij, Meije 63 in Bodegraven, start om 19.30u.

(nog) niet bekend
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Meijeloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement Meijeloop.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Meijeloop.