zondag 25 maart 2018

SweepAway Run

Almere-Buiten, gemeente Almere (FL)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement SweepAway Run is inmiddels verlopen.

Hou je van hardlopen maar ook altijd al onze SweepAway onderdelen willen spelen? Dan is dit je kans! Dit jaar is die er opnieuw: De SweepAway run. Een hardloopwedstrijd waarbij plezier en uitdaging voorop staat. Je gaat in ongeveer 5 kilometer verschillende rondjes lopen maar tussendoor doe je de SweepAway spellen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SweepAway Run .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement SweepAway Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement SweepAway Run .