zondag 18 maart 2018

Zuurbier Makelaardij Voorjaarsloop Dokev

Anna Paulowna (NH)

0,8 km - 1,5 km - 3 km - 6 km - 10 km
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De Zuurbier Makelaardij Voorjaarsloop is er voor wedstrijdlopers en recreanten, jong en oud, leden en niet leden. Je kunt deelnemen om de prijzen, maar ook om voor jezelf een prestatie te leveren door het parcours uit te lopen of een voor jou mooie tijd neer te zetten. Kortom voor elk wat wils, iedereen is hierbij weer van harte welkom.

Onze jongste deelnemers tot en met 8 jaar bijten om even na 10.00 uur het spits af met de loop over 750 meter, gevolgd door de jeugd tot en met 11 jaar op de 1,5 kilometer. Voor alle deelnemers is er een aandenken en voor de eerste drie jongens en meisjes is er een prijs te verdienen.

Ook op de 3 km, die om 10.30 van start gaat, vallen de eerste drie jongens en meisjes tot en met 15 jaar in de prijzen.

Om 11.00 uur barst de strijd los op 6 en de 10 km. Naast prijzen in verschillende leeftijdscategorieën is er voor de deelnemers ook een leuk voorjaarsaandenken. De start van de 6 km en de 10 km is op de Graslaan, de overige afstanden starten vanaf de atletiekbaan bij DOKEV. De finish is voor alle afstanden op de atletiekbaan van DOKEV.

Inschrijven:
Vanaf 9.00 uur mogelijk bij het clubgebouw van Atletiekvereniging DOKEV, Sportpark Kleine Sluis 1, 1761 LP te Anna Paulowna. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en € 5,00 voor de volwassenen. De kantine is geopend en er is gelegenheid tot omkleden en douchen.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zuurbier Makelaardij Voorjaarsloop Dokev.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Zuurbier Makelaardij Voorjaarsloop Dokev.