zondag 13 mei 2018

Van de Venneloop

Maastricht (LI)

0,8 km - 1,6 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Van de Venneloop is inmiddels verlopen.

De van de Venneloop is een nieuw hardloopevenement met verschillende afstanden in Maastricht. 13 mei kunnen jong & oud in het van de Vennepark er vol tegen aan gaan. Voor de jeugd zijn er 3 verschillende lopen: t/m 7 jaar, 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar. De t/m 7 jaar lopers lopen een ronde van 800m net zoals de 8 t/m 12 jarigen. De 13 t/m 16 jarigen lopen 2 rondes van 800m dus 1600m. Voor de senioren is er een 5km en 10km loop over een parcours van 2,5 km. Beide parcours zijn zeer snel, dus hier worden pr's gelopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Van de Venneloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Van de Venneloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Van de Venneloop.