zondag 18 maart 2018

Rokjesdagloop

Amsterdam (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Rokjesdagloop is inmiddels verlopen.

De magie van ‘rokjesdag’ is dat vrouwen plotseling, zonder overleg, en masse met blote benen onder een rokje of jurk, de deur uitgaan en daarmee het begin van de lente inluiden.
De Rokjesdagloop / Walk4MS is een ode aan de lente én aan Martin Bril. Lekker buiten bewegen − hardlopen of wandelen −, samen actie maken voor de strijd tegen MS en er met elkaar een geweldige dag van maken. Dat is wat Rokjesdagloop wil zijn.
Dames die rennen 5km of 10km, wandelen 5km, 10km of 15km of rollen. Veelal in vrolijke rokjes uitgedost. De sfeer is uitgelaten, licht gespannen. Sporters die een goeie tijd willen lopen én dames voor wie meedoen al een Persoonlijk Record is. Alle deelneemsters sportief verenigd voor onderzoek naar MS.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rokjesdagloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rokjesdagloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.