zaterdag 9 juni 2018

DSV VenloStormt

Venlo (LI)

0,8 km - 2 km - 4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement DSV VenloStormt is inmiddels verlopen.

Zaterdag 9 juni is familiedag!
Het programma van DSV VenloStormt staat op zaterdag 9 juni geheel in het teken van familie en gezelligheid. Meld je dus aan voor een leuke dag met de hele familie!
Speciaal voor de kleinste bestormers is er de MiniStorm, een hindernissen stormloop van 750 meter met speciale hindernissen voor kinderen van 2 tot 5 jaar.
Tijdens ScholierenStorm stormen scholieren van 6-9 jaar over een parcours van 2 km en 10-15 jarigen over een parcours van 4 km.
FamilieStorm is een speciale hindernissen stormloop waarin jong (vanaf 6 jaar) Ún oud samen over een uitdagend parcours van 4 km stormen.
SeniorenStorm is er speciaal voor iedereen die zich tot de doelgroep senioren geroepen voelt. Ze bestormen een parcours van 750 meter met speciale hindernissen waarin ze gratis begeleid mogen worden door een maatje.
Wil je meer weten over DSV VenloStormt? Kijk dan snel op onze website www.venlostormt.nl. Grrrr...

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement DSV VenloStormt.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement DSV VenloStormt zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Venlo (LI).
Meer hardloopevenementen in Venlo (LI).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement DSV VenloStormt.