zondag 21 januari 2018

De Winterloop

Almelo (OV)

2 km - 4 km - 6 km - 10 km
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement De Winterloop is inmiddels verlopen.

Elk jaar, op de derde zondag in januari, organiseert Stichting Schelfhorstpark. 'de Winterloop'. Deze Loop is voor jong en oud en van beginnende tot ervaren hardloper. De Winterloop kent vier verschillende afstanden: 4km, 6km, 10km en een kinderloop van 2km. Dit evenement vindt plaats in het Schelfhorstpark te Almelo en kent een lokale ronde van twee kilometer. De kinderloop heeft een aparte, kleine ronde van één kilometer door het park.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Winterloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement De Winterloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Almelo (OV).
Meer hardloopevenementen in Almelo (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Winterloop.