zaterdag 6 januari 2018

Olympia Fun Run

Gouda (ZH)

1 km - 2 km - 3 km - 7 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Olympia Fun Run is inmiddels verlopen.

De 'Olympia Fun Run' is voor iedereen toegankelijk. Van jong tot oud en voor ieder loopniveau. 50% van de sponsorinkomsten komen ten goede aan de stichting 'Right to Play' en de andere 50 % zijn voor het uitbreiden van de Fun Run in de toekomst. Het evenement is uitermate geschikt om bijvoorbeeld samen met je kinderen aan deel te nemen. Na afloop is er voor iedere deelnemer een warme kop soep in het clubhuis van GC & FC Olympia aan de Bodegraafsestraat 52 in Gouda. Hier is ook de start en finish. De start is om 11:00 uur. De afstanden zijn 1, 2, 3 en 7 km. De 7 km leidt de lopers langs een prachtig parcours langs de Reeuwijkse Plassen. Een mooi evenement dus om sportief het nieuwe jaar in te gaan.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Olympia Fun Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Olympia Fun Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Gouda (ZH).
Meer hardloopevenementen in Gouda (ZH).