zondag 10 juni 2018

Unive Maastrichts Mooiste

Maastricht (LI)

5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste is inmiddels verlopen.

Keuze uit drie verschillende afstanden. De bekende 10 Engelse Mijl - met de Sint Pietersberg. Maar ook de in 2016 succesvol vernieuwde 10 km waarmee we het historische centrum en het prachtige buitengebied van Maastricht aandoen en die tevens losgekoppeld is van de 5 km. De 5 km route zal weer door het prachtige Wyck lopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste.