vrijdag 8 juni 2018

Unive Maastrichts Mooiste City Centre Trail

Maastricht (LI)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste City Centre Trail is inmiddels verlopen.

Een nieuw onderdeel binnen het Univé Maastrichts Mooiste weekend is de City Centre Trail op vrijdagavond. Op vrijdag 8 juni 2018 zal de tweede editie worden georganiseerd. Rennen door de bioscoop, een museum, een fabriek, boot, kazerne of café. Deze hardlooptocht zonder wedstrijdelement brengt deelnemers naar mooie en verborgen gebouwen in het centrum van Maastricht. Het kan allemaal bij de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste City Centre Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste City Centre Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Unive Maastrichts Mooiste City Centre Trail.