zondag 25 februari 2018

Bergrun Vijlen

Vijlen, gemeente Vaals (LI)

10 km - 30 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Bergrun Vijlen is inmiddels verlopen.

In het Bergdorpje Vijlen wordt zondag 25 februari 2018 de derde Bergrun Vijlen gehouden. Het is een uniek evenement, dat in een estafettevorm wordt gelopen. Bovendien is de langste klim van Nederland in het parcours opgenomen. Je kunt deelnemen als team van 3 waarin ieder het 10km rondje een keer loopt. Of individueel, dan kan je kiezen uit een of 3 keer het rondje lopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bergrun Vijlen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Bergrun Vijlen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Bergrun Vijlen.