zondag 29 april 2018

Treechloop

Maastricht (LI)

11,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Treechloop is inmiddels verlopen.

Het parkoers van de loop, met start en finish aan de Lage Kanaaldijk, St. Pieter (Maastricht), ter hoogte van huisnummer 55 (bij café Bel-Air), is sinds het prille begin onveranderd gebleven. De Treechloop is een grote ronde van 11,5 km over heuvelachtig terrein. Na de eerste 3 vlakke openingskilometers wacht in België een 600 m lange klim met wisselende stijgingspercentages. Door de stijgingen tussen de 12% en 16% mag met recht gesproken worden van een kuitenbijter. De klim brengt de lopers naar het op 115 meter boven Amsterdams peil gelegen Caestert. Via verharde wegen en goed begaanbare bospaden, over een vlak tot lichtgolvend parkoers, gaat de tocht via het Encibos en over het plateau van St. Pietersberg richting Slavante. Van daaruit loopt het parkoers weer naar beneden richting de Lage Kanaaldijk en de finish.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Treechloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Treechloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.