zondag 1 april 2018

Paasloop Twisk

Twisk, gemeente Medemblik (NH)

3 km - 5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Op zondag 01 april 2018 organiseert Koninklijke IJsclub “De Schaats” voor de 26e keer de Paasloop. Naast de 3 en 11 km organiseren we dit jaar ook weer een 5,5 km loop.Tevens kan de 5,5 km worden gewandeld. Het programma ziet er als volgt uit: • Start 3, 5,5 en 11 km: 11.00 uur (bij het Dorpshuis). Inschrijving vanaf 9.30 uur in het Dorpshuis “De Nuwe Skoôl”. Kosten deelname (ongeacht de afstand): t/m 15 jaar € 4,00, 16 jaar en ouder € 6,00 en wandeltocht (alle leeftijden) € 2,00 (incl. consumptie en routekaart). Kon. IJsclub “De Schaats”


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Paasloop Twisk.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement Paasloop Twisk.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Paasloop Twisk.